2 x junior sejr i Sejs Svejbæk !

11. januar 2015 21:15 , af Peter Andreasen

Lørdag var det så tid for den sidste kamp i grundspillet i Jyllandsserien/kredsserien - og turen gik til Sejs Svejbæk - en lille flække tæt på Himmelbjerget, så Ymer fik også lige genopfrisket sine barndomsminder :)

Hjemmeholdet var inden kampen placeret som no 7 og vi som no 8 (det lyder mere prangende end sidst..) så der burde jo være muligheder.

Første runde med 2 gange DS og 2 gange Mix var egentligt ok, rigtig mange gode takter - 1. mix i 3 sæt og super 1½ sæt af PV og Kasper, men det rækker som bekendt ikke helt til en sejr. 0-4 efter første runde så lidt op af bakke.

Anden runde med 4 gange HS var lidt en pose blandede bolsjer - MEN første sejr til "Junior" alias Mathias i 4. HS - 25-23 i 3. sæt, super overskud og vældig rutineret - det giver forhåbentlig nogle gode hår på den unge mands bryst til de afsluttende kampe i slutspillet.

De 3 gamle drenge var "lige ved og næsten" - Ymer i 3. sæt og skribenten smider en 17-10 føring i 3. sæt er knapt så imponerende...

med 0-8 inden doublerne var det lidt om ad Himmelbjerget.. og IGEN måtte vi ty til Junior som fik trukket Denis med til en flot sejr i 3. HD ! De øvrige doubler skal jeg afholde mig fra at kommentere, men resultaterne kan se på badmintonpeople :)

Alt i alt en 2-11 "lussing", hvor vi igen kunne konstatere at vi ikke bliver kørt over, sagtens kan være med et stykke af vejen, men også at når de der skal vinde ikke vinder samme dag som der hvor vi overrasker, så bliver det svært at vinde. Om nogle få uger starter slutspillet, og så må vi op på hesten igen - det er trods alt ikke nogen stor overraskelse at vi får rigelig modstand i denne sæson :) Vi gamle må holde lidt endnu indtil vores fremragende ungdom presser sig på om få sæsoner!