4 hold nr. 1 – 2 hold nr. 2 – fantastisk!

12. januar 2014 09:33 , af Peter Andreasen

Lørdag den 8. januar var dagen for 3. runde i årets holdturnering rundt om i de sønderjyske haller. Der var igen mange fine Dybbøl resultater – og status inden den sidste og 4. runde den 8. marts er at 4 hold ligger nummer 1, 2 hold nummer 2 og vores U17/19 hold trods en ihærdig indsats ligger nr. 5. Det kan vi vist ikke være helt utilfredse med :)

I år er det således at spillerne optjener point til den individuelle rangliste, og som du kan se af de øvrige artikler har vi efterhånden en del spillere der i løbet af sæsonen har spillet sig minimum en række op. Herudover giver holdturneringen mulighed for deltagelse i DGI´s Landsmesterskab for hold – typisk vinderen og nr. 2, så det kunne se ud som om en god indsats den 8. marts vil give en Dybbøl hold mulighed for deltagelse!

Herunder en kort opsummering af holdenes indsats indtil nu:

U11b:(holdleder Pernille´s hold) Pt. nr. 2 med samme point antal som nr. 1, men med en kamp færre og kan således selv afgøre om det skal blive til en 1. plads.

U11d(egentlig vores U9 hold): Holdet har endnu ikke tabt og fører rækken – ovenikøbet med en kamp færre end nr. 2 – super godt gået af vores helt unge talenter!!

U11d(holdleder Mads´hold): holdet er også nr. 1 – 1 point foran nr. 2, og kan således selv afgøre det på hjemmebane i Dybbølhallen den 8. marts!

U13C(skribentens hold..): Gårsdagens resultater var som alle øvrige i puljen rigtig tæt, hvilket også viser at 3 hold pt. kan vinde rækken. Holdet ligger nr. 2 og er afhængig af resultaterne i sidste runde.

U13C(holdleder Ina´s hold): Holdet er nr. 1 og møder nr. 2 i sidste runde, så der er kun en vej frem :) godt gået!

U13D(Holdleder Dennis hold): Ikke så mange kommentarer – holdet er suveræn nummer 1 og her længe vundet rækken – tillykke!

U17(holdleder Søren´s hold): Faktisk et hold vi er rigtig stolte af! Vores håb var at få gang i U15/U17/U19 årgangene og det har vi fået! Holdet kæmper og hygger sig på turene – og er pt. nummer 5.

Kom ud i hallerne den 8. marts og følg den sidste runde – følg linket herunder til tid og sted:

http://badmintonpeople.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#6,2013,,,,,,2001,