Næsten som i gamle dage

31. oktober 2013 12:28 , af Denis Lausten

"Dybbøl Badmintonarena" var rigtigt for første gang i mange år vært for et stort seniordobbeltarrangement. Både vores serie 1 og serie 2 hold skulle spille holdkamp på sammen tid, så der var rigtig mange kampe igang på alle baner. Det får gode gamle minder op i mange af os - og fører os tilbage til DSB-tiden, SBK-tiden, SFB-tiden. Vi er igen en klub der for alvor er kommet på landkortet - og det er vi mange der er glade for og stolte over.

Ikke nok med det - Dybbøls oldinge i serie 1 kan ikke få armene ned. De fortsætter deres sejrsrække og ligger sikkert på en førsteplads. Denne gang gig det ud over vores naboer fra BBS der fik en "snitte" på 6-2. Specielt Peter og Balle udmærkede sig ved at spille nogle flotte singler - og det var endda selv om de 2 gamle gutter forberedte deres nederlag ved at fortælle holdlederen at de var småskadet. Dejligt at lidt pebtalk og opbakning kan få det bedste op i dem! Stig blev desværre skadet - men forhåbentlig har vi ham snart klar igen.

Også serie 2 gjorde en særdeles godkendt indsats mod topholdet fra Ensted. Det blev til et lille nederlag på 3-5 da slutføjtet blev blæst. Vi havde forsøgt os med Ymer på 2. holdet, men det glippede desværre igen - så vi må have ham en tur ned på "veteranholdet" :-).  Og så må vi be' ham om og finde hans gamle jeg, når vi skal op og spille Jyllandsserie i næste sæson. Dupont og Dupont alias Jonas R og Jonas B spillede nogle fantastiske singler og blev dagens mænd i skysovs. Det skal også nævnes at Nils/Pernille V ikke er uden ævner i mixdouble.

Se de flotte stillinger på badmintonpeople.dk