Tønder Stævne 2015

4. januar 2015 19:20 , af Peter Andreasen

Så sidder man her igen.. :) søndag aften efter et Tønder stævne – og igen en rigtig dejlig weekend i selskab med nogle dejlige unger og gode træner/leder kollegaer!

Det hele startede lørdag morgen kl. ca. 07.45 på skolen i Tønder – 3 klasselokaler var vi blevet tildelt så der var god plads til alle – selvom det senere skulle vise sig at nogle (ingen nævnt ingen glemt..) trækker vejret ret tungt under søvn! Vi blev fordelt i de 3 lokaler og afsted gik det til Tønder Hallerne og Kloster Hallerne – i alt fra Dybbøl Badminton 42 spillere og et pænt antal forældre, trænere og ledere.

Med 42 spillere når vi alligevel at få set og coached nogle kampe i løbet af sådan en weekend, men jeg tror jeg på vegne af alle trænere kan sig at det var en fornøjelse og at alle gjorde hvad de kunne for at leve op til de forventninger der efterhånden er til ”dem i de grønne trøjer” – alle viser at den indsats der blive lagt for dagen gennem ugens træning rent faktisk er givet godt ud, så fortsat på den måde så skal det nok fortsætte med at være rigtig godt.

Der var gennem hele weekenden rigtig fine resultater, 3 første pladser til Frederik i U11C, Mathilde og Iben i U13B og til Christoffer og Mads Emil i U13C – stort tillykke til Jer!

Herudover blev det til et utal af flotte 2. og 3. pladser – og alene det at vi imorges havde 9 spillere der spillede enten semi- eller finale siger alt om en rigtig fin indsats.

Udover de fine placeringer er det også her på sin plads at sige at sådan en klubtur også har et stort element af socialt samvær i sig – og her kan badminton noget som kun få andre idrætsgrene kan, nemlig at få spillere på tværs af alder, styrke og ikke mindst køn til at hygge sig, heppe på hinanden og i det hele taget have det rigtig rart – det er super at se!!

Slutteligt skal lyde en kæmpe tak til alle i forældre der viste jer i Tønder – det er dejligt med opbakning, og det værdsættes ikke mindst af os trænere – fortsæt med at bakke lige så godt op omkring Dybbøl Badminton :)

 

Hilsen en flok trætte med glade trænere!

 

PS Husk at post billeder på vores facebook side