Velkommen til en ny sæson!

24. august 2015 20:40 , af Peter Andreasen

Kære Dybbøl Badminton :)

Så fik vi ”skudt” sæsonen 2015/2016 i gang, og det ser rigtig godt ud fra start af – mange til træning på de forskellige ungdomstræninger, ok fremmøde af de lidt ældre og en fornuftigt belægning på vores baneudlejning – det bliver en fantastisk sæson!

Vores hjemmeside er nu blevet opdateret med alle de nye træningstider samt nye tiltag for den kommende sæson.

Her vil jeg specielt henlede din opmærksomhed på følgende:

BadmintonFitness – en kombination af styrke, udholdenhed samt badminton – Caroline Klaris vil være ”vært” ved træningen som ligger udvalgte lørdage hen over sæsonen. Du behøver ingen badmintonmæssig forudsætning for at deltage, så vi glæder os også til at se forældre samt alle de øvrige du kender til en ordentlig omgang motion!

MiniTon – tilbuddet til de helt små, hvor Mette Simonsen med support vil lege badminton ind gennem en kombination af spil, bevægelse og lege. Det foregår udvalgte lørdage hvor den også er planen at far og mor deltager som en del af træningen.

Familiebadminton – 9 fredage fra 17-19 har du mulighed for at samle hele familien i hallen. Der vil ikke være træning arrangeret, men det er her hvor far eller mor kan udfordres, eller hvor du kan invitere naboen, kollegaen eller en anden med til et lille spil med fjerbolden. Der vil efterfølgende være mulighed for at bestille aftensmad i hallens Cafe (pris 40 kr. for en gang aftensmad)- så man kan få weekenden skudt godt i gang.

Udover de nye tiltag fortsætter vi naturligvis med de mange interne aktiviteter samt stævnedeltagelse for vores ungdom, samt klubmesterskab, juleafslutning og (også noget nyt) Badminton & Brunch for alle aldre.

Husk at spred det glade budskab om badminton i Dybbøl Badminton – vi har altid plads til nogle flere.

Velkommen til en ny sæson i Dybbøl Badminton!