Dybbøl Badminton er glade for igen at kunne byde velkommen til

Fleggaard Open

Vi er i Dybbøl rigtigt glade for at kunne byde jer alle velkommen til Fleggaard Open 2020. Da  stævnet blev aflyst pga. Corona i December var vi hurtigt enige i klubben om at vi ville flytte stævnet til juni, da vi glæder os til at byde jer alle velkommen i Dybbøl. 

Vi har været så heldige at i år har fået lov til at tilbyde stævnet til U9, U11ABCD, U13ABCD, U15MABCD og U17/19 MABC. Så vi håber at se rigtigt mange af jer til stævnet. Det vil i år være en lidt anderledes version af Fleggaard Open. Bl.a. har vi valgt ikke at sætte juletræer op, da de er blevet lidt tørre. Stævnet afvikles som endagsstævne i alle rækker og i 3 haller, hvor spillerne bliver fordelt på forhånd. Dette er nødvendig for at kunne leve op til de regler som vi spiller under for tiden. 

Hold øje med Dybbøl Badmintons Facebook side, hvor der bliver mulighed for dig og din ynglingsmodstander at vinde fede præmier.

Vi opfordre til at i, hvis det er muligt tager flere spillere pr. voksen med. Dette er for bedre at kunne ligge et progam for spillerne i hallerne. Har i som klub brug for at booke et fællesrum, vil det i begrænset omfang være muligt at booke en Skyboks, hvor i kan have jeres base. 

Har i spørgsmål er i velkommen til at kontakte os på:

kpkorsager@hotmail.com

telefon: 25513368