Ungdom (Miniton - U17/19)

I Dybbøl Badminton har vi fokus på at der er plads til alle – både de der prøver spillet for første gang og for de som er rigtig dygtige. Vores træning er planlagt og gennemført så der tages hensyn til det niveau de forskellige hold er på og dette gjort af engagerede og veluddannede trænere.

For alle ungdomsspillere i Dybbøl Badminton har vi ligeledes stor fokus på, at så mange som muligt får mulighed for at spille stævner og holdkampe samt mødes til sociale arrangementer internt i klubben – på tværs af alder, niveau og køn, hvilket er en stor styrke ved at dyrke badminton.

Herunder finder du træningstider og kontakt personer – og skulle du ”blot” have lyst til at prøve spillet, så dukker du op i Dybbøl Hallen (den gamle) på det tidspunkt din årgang spiller – vi har bolde og ketsjere, så det er blot at finde indendørs sko og sportstøjet frem :-)

 

Vi ses i Dybbøl Badminton!

Træningstider ungdom

I Dybbøl Badminton har vi ikke rene årgangshold, men blander lidt både efter niveau og engagement. Dette også på skift henover ugen. Derfor er det heller ikke helt let at informere om træningstider. Overvejer du at melde dig ind i klubben, er du derfor altid velkommen til at kontakte ungdomsformand Kenn Korsager på telefon 25513368

Der klubtræning mandag og onsdag. Træningstiderne for de enkelte årgange og niveauer fremgår af aktivitetskalenderen.

Ud over almindelig klubtræning tilbyder klubben også en ekstra træning for konkurrencespillere. Dette foregår om fredagen og bliver delvis ledet af OBK's ligatræner Lennart Englert. 

 

MINITON

Leg dig igennem badmintontræningen. Miniton i Dybbøl Badminton er aktiv og super sjov kvalitetstid for dig og dit barn.
Hallen runger af grin, skæg og ballade, når der er Miniton på programmet. Det handler om leg og sjove øvelser, når du og dit barn deltager på lige fod i badmintontræningen.
Miniton i Dybbøl Badminton er en introduktion til badminton, og dit barn vil hurtigt udvikle sig – især inden for det motoriske. Vi leger os til den rigtige teknik med redskaber som ballonner, fluesmækkere og miniketsjere. Det handler nemlig om glæden ved at spille badminton og ved at bevæge sig. Mette, Annemette og Michael vil være de gennemgående træner i løbet af sæsonen, men forvent også at du som forældre bliver en aktiv del af træningen.
Træningen foregår søndag formiddage fra kl. 9.30-10.30 i den gamle Dybbøl Hal, så hvis dette lyder noget som noget for Jer så kom i hallen første gang lørdag den 23. september. Vi glæder os til at se Jer! Se i øvrigt altid aktivitetskalenderen her på hjemmesiden så i ved hvornår der er miniton
Alle der starter til miniton for første gang får en ketcher i velkomstgave. Alle får en t-shirt med i prisen. Prisen er 600,- kr. fordelt på 2. rater
Henter billeder...

Tilmeldingsprocedure

Nye medlemmer:

Har du fået lyst til at spille og dermed ønsker at blive medlem, så vil der i løbet af august blive åbnet op for tilmeldinger, så du blot skal klikke på menuen "Tilmeld dig her!" og følg tilmeldingsprocessen, som slutter med at du betaler med dit Dankort.
Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt Frank eller Peter

Eksisterende medlemmer:

Ultimo august vil du modtage en kontingentopkrævning.