Hovedsponsorer

Hos Dybbøl Badminton Klub er vi meget glade og stolte omkring vore sponsorer. Disse sponsorers støtte såvel økonomisk som materielt er helt afgørende for at vi kan opfylde den høje målsætning vi har ifht. træningstilbud, ambitioner omkring oprykning samt en masse sociale arrangementer henover sæsonen og meget mere.

P.t. har vi i klubben 4 hovedsponsorer i klubben. Som sponsor for hele klubben har vi lavet en 2 årig aftale med Broager Sparekasse. Ligeledes har vi tegnet en 2 årig aftale med Danfoss som er hovedsponsor i vores seniorafdeling og endelig har vi til vores ungdomsafdeling lavet en aftale med ipnordic. Den sidste af vore primærer sponsorer er RSL hos hvem vi køber alle klubbens bolde, klubtøj mm. og også her har vi et godt og tæt samarbejde til fælles gavn og glæde Herudover har vi en række mindre sponsorer som alle har støttet på forskellig vis.

 

I kan læse mere om alle vorer sponsorer nedenfor:

 

Broager Sparekasse

Broager Sparekasse er en stærk lokal forankret sparekasse, i har sikkeret alle set og hørt om Broager Sparekasse og ikke midst for deres meget synlige sponsorat omkring SønderjyskE håndbold og vores lokale multhal Broager Sparekasse Skansen. Vi er derfor ekstra glade for at Broager Sparekasse også har valgt at støtte Dybbøl Badminton Klub. Broager Sparekasse fortæller følgende om sig selv:

Vi er stolte af at kunne give penge tilbage til samfundet via sponsorater, donationer og anden støtte til foreninger og klubber. 

Vores lokalområde er vigtigt for os, og det har det været lige siden begyndelsen i 1845. Vi er forankret og synlige lokalt, og det er med til at gøre os til den lokale sparekasse. Derfor støtter vi også lokalt.

 Som en del af lokalsamfundet vil vi gerne bidrage, så vi sammen udvikler og skaber muligheder og gode oplevelser. Derfor støtter vi årligt lokale tiltag med godt 2,5 millioner. Vi er stolte af og glade for at kunne give noget tilbage til vores lokalområde.

Af sponsoraftaler kan vi bl.a. nævne SønderjyskE (både herrehåndbold, fodbold og ishockey), Dybbøl Håndbold, Vidar-Ulkebøl Håndbold, BNS Fodbold og de lokale ringrider-fester.

 

Danfoss A/S

Danfoss kræver næppe yderligere præsentation og da slet ikke i vores del af landet. Vi er derfor også naturligvis glade og stolte over, at Danfoss har valg at støtte netop Dybbøl Badminton Klub.

 

RSL

RSL har igennem flere år været klubbens leverandør på bolde, spilledragter mm. Der findes reelt 3 leverandører i Danmark der vil være istand til at servicere en klub som Dybbøl Badminton Klub med en totalaftale

omkring bolde, spilledragter, mm. RSL har været med os hele vejen og vi har altid kunnet lave nogle gode aftaler til fælles gavn og glæde.

 

Fleggaard A/S

Fleggaard er sponsor på klubbens helt store stævne som afvikles hvert år i midten af december. I har sikkert alle på et tidspunkt været på besøg i en af Fleggaards mange grænsebutikker.

 

Linak A/S

Linak har gennem flere sæsoner støttet klubben økonomisk til stor gavn og glæde specielt for vores mange ungdomsspillere. Linak er en af lokalområdets aller største virksomheder 

 

Alsie Express A/S

Air Alsie har støttet klubben økonomisk ifbm. anskaffelse af klubtøj for sæsonen 2022/23 & 2023/24

 

Flytteboksen

Flytteboksen har støttet klubben økonomisk ifbm. anskaffelse af klubtøj for sæsonen 2022/23 & 2023/24

Mangler du midlertidig opbevaring til dine møbler eller andet inbo mm. Så er Flytteboksen den rette at kontakte. Flytteboksen har i dag boxe i Broager og Bolderslev. Vi er i dag Sønderjyllands største udbyder af udlejningsboxe med over 400 boxe. Vi har boxe i alle størrelser fra 6m3 til 50 m3 fortæller direktør Hans Tjørnelund.