Hovedsponsorer

Hos Dybbøl Badminton Klub er vi meget glade og stolte omkring vore sponsorer. Disse sponsorers støtte såvel økonomisk som materielt er helt afgørende for at vi kan opfylde den høje målsætning vi har ifht. træningstilbud, ambitioner omkring oprykning samt en masse sociale arrangementer henover sæsonen og meget mere.

P.t. har vi i klubben 4 hovedsponsorer i klubben. Som sponsor for hele klubben har vi lavet en 2 årig aftale med Broager Sparekasse. Ligeledes har vi tegnet en 2 årig aftale med Danfoss som er hovedsponsor i vores seniorafdeling og endelig har vi til vores ungdomsafdeling lavet en aftale med ipnordic. Den sidste af vore primærer sponsorer er RSL hos hvem vi køber alle klubbens bolde, klubtøj mm. og også her har vi et godt og tæt samarbejde til fælles gavn og glæde Herudover har vi en række mindre sponsorer som alle har støttet på forskellig vis.

 

I kan læse mere om alle vorer sponsorer nedenfor:

 

Broager Sparekasse

Broager Sparekasse er en stærk lokal forankret sparekasse, i har sikkeret alle set og hørt om Broager Sparekasse og ikke midst for deres meget synlige sponsorat omkring SønderjyskE håndbold og vores lokale multhal Broager Sparekasse Skansen. Vi er derfor ekstra glade for at Broager Sparekasse også har valgt at støtte Dybbøl Badminton Klub. Braoger Sparekasse fortæller følgende om sig selv: (tekst følger)

 

Danfoss A/S

Danfoss kræver næppe yderligere præsentation og da slet ikke i vores del af landet. Vi er derfor også naturligvis glade og stolte over, at Danfoss har valg at støtte netop Dybbøl Badminton Klub. Danfoss fortæller følgende om sig selv: (tekst følger)

 

IPNORDIC A/S

Ipnordic er en stor lokal udbyder af telefoniløsninger, i har nok alle på et tidspunt set nogle af deres tv-reklamer. Ipnordic fortæller følgende om sig selv:

Hos ipnordic er vi stolte over at kunne tilbyde innovative og intelligente telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi er her for at skabe de bedste kommunikationsløsninger til den bedst mulige pris. Derfor skal vi være de bedste til at efterleve vores kunders ønsker og behov. Det opnår vi via høj faglighed og viden om de markeder, vi agerer på. Vi vil tilhøre eliten af telekommunikationsudbydere og være erhvervslivets sikre valg. Vi udvikler selv al software og bygger vores forretning på at tilbyde telefoni uden kontraktlige bindinger og med 30 dages fuld returret. Vi tilbyder 24 timers support, året rundt og svarer opkald inden max. 15 sekunder.

 

RSL

RSL har igennem flere år været klubbens leverandør på bolde, spilledragter mm. Der findes reelt 3 leverandører i Danmark der vil være istand til at servicere en klub som Dybbøl Badminton Klub med en totalaftale

omkring bolde, spilledragter, mm. RSL har været med os hele vejen og vi har altid kunnet lave nogle gode aftaler til fælles gavn og glæde.

 

Flegaard A/S

Flegaard er sponsor på klubbens helt store stævne som afvikles hvert år i midten af december. I har sikkert alle på et tidspunkt været på besøg i en af Fleggaards mange grænsebutikker.

 

Linak A/S

Linak har gennem flere sæsoner støttet klubben økonomisk til stor gavn og glæde specielt for vores mange ungdomsspillere. Linak er en af lokalområdets aller største virksomheder 

 

Lodam A/S

Lodam har støttet klubben økonomisk ifbm. anskaffelse af klubtøj for sæsonen 2018/19 & 2019/20 (tekst)

 

Alsie Express A/S

Air Alsie har støttet klubben økonomisk ifbm. anskaffelse af klubtøj for sæsonen 2018/19 & 2019/20 (tekst)

 

Flytteboksen

Flytteboksen har støttet klubben økonomisk ifbm. anskaffelse af klubtøj for sæsonen 2018/19 & 2019/20

Mangler du midlertidig opbevaring til dine møbler eller andet inbo mm. Så er Flytteboksen den rette at kontakte. Flytteboksen har i dag boxe i Broager og Bolderslev. Vi er i dag Sønderjyllands største udbyder af udlejningsboxe med over 400 boxe. Vi har boxe i alle størrelser fra 6m3 til 50 m3 fortæller direktør Hans Tjørnelund.