Hovedsponsorer

I Dybbøl Badminton Klub er vi meget glade og stolte over alle vore sponsorer. Disse sponsorers støtte såvel økonomisk som materielt er helt afgørende for, at vi kan opfylde den høje målsætning vi har ifht. træningstilbud, ambitioner samt en masse sociale arrangementer henover sæsonen og meget mere.

Klubben har 2 hovedsponsorer som er Bauhaus og Broager Sparekasse (som også har fulgt os i mange år). Ydermere har vi rigtig mange med-sponsorer som også støtter op om klubben.

 

Hovedsponsorer:

 

Broager Sparekasse

Broager Sparekasse er en stærk lokal forankret sparekasse, i har sikkeret alle set og hørt om Broager Sparekasse og ikke midst for deres meget synlige sponsorat omkring SønderjyskE håndbold og vores lokale multhal Broager Sparekasse Skansen. Vi er derfor ekstra glade for at Broager Sparekasse også har valgt at støtte Dybbøl Badminton Klub. Broager Sparekasse fortæller følgende om sig selv:

Vi er stolte af at kunne give penge tilbage til samfundet via sponsorater, donationer og anden støtte til foreninger og klubber. 

Vores lokalområde er vigtigt for os, og det har det været lige siden begyndelsen i 1845. Vi er forankret og synlige lokalt, og det er med til at gøre os til den lokale sparekasse. Derfor støtter vi også lokalt.

 Som en del af lokalsamfundet vil vi gerne bidrage, så vi sammen udvikler og skaber muligheder og gode oplevelser. Derfor støtter vi årligt lokale tiltag med godt 2,5 millioner. Vi er stolte af og glade for at kunne give noget tilbage til vores lokalområde.

Af sponsoraftaler kan vi bl.a. nævne SønderjyskE (både herrehåndbold, fodbold og ishockey), Dybbøl Håndbold, Vidar-Ulkebøl Håndbold, BNS Fodbold og de lokale ringrider-fester.

 

BAUHAUS

BAUHAUS støtter lokale aktive fælleskaber.

Vi har valgt at støtte aktive fællesskaber, der er lokalt forankret i nærheden af vores byggevarehus i Sønderborg. Vi brænder for at være en del af vores lokalområder og ved at støtte lokalt, vil vi bidrage positivt til at give fællesskaberne flere muligheder.

Formålet med støtten er også at styrke fællesskabet igennem aktivt samvær. Samtidig vil vi gerne inspirere og motivere alle til et fysisk aktivt liv, hvor man yder sit bedste igennem leg, træning og spil.

I vores varehuse bestræber vi os ligeledes hver dag på at gøre vores ypperste for at yde den bedste kundeservice over for alle vores kunder.

 

Øvrige sponsorer:

RSL

RSL har igennem flere år været klubbens leverandør på bolde, spilledragter mm. Der findes reelt 3 leverandører i Danmark der vil være istand til at servicere en klub som Dybbøl Badminton Klub med en totalaftale

omkring bolde, spilledragter, mm. RSL har været med os hele vejen og vi har altid kunnet lave nogle gode aftaler til fælles gavn og glæde.

Fleggaard A/S

Fleggaard er sponsor på klubbens helt store stævne som afvikles hvert år i midten af december. I har sikkert alle på et tidspunkt været på besøg i en af Fleggaards mange grænsebutikker.

 

Linak

 • Formål og mission
  Vi leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø.
 • Vision 
  Vi vil være verdens førende leverandør af innovative elektriske aktuatorsystemer inden for vores kernesegmenter.
 • Værdier
  De resultater, LINAK har opnået i årenes løb, er baseret på et værdisæt, som definerer, hvad vi står for. Vi tillægger vores værdier stor betydning, og hvert andet år måler vi, hvor godt vi lever op til dem.

Alsie Express A/S

Air Alsie har støttet klubben økonomisk ifbm. anskaffelse af klubtøj for sæsonen 2022/23 & 2023/24

Klinik Heilesen

Klinik Heilesen drives og ejes af Troels Heilesen, der er uddannet læge- eksamineret massør, og har en lang række uddannelser primært indenfor undersøgelse og behandling af hele bevægeapparatet, med speciale i ryg-, nakke-, kæbe- samt bækken- problemer.

Klinik Heilesen ligger i Dybbøl i nærheden af Sønderborg

Flytteboksen

Flytteboksen har støttet klubben økonomisk ifbm. anskaffelse af klubtøj for sæsonen 2022/23 & 2023/24

Mangler du midlertidig opbevaring til dine møbler eller andet inbo mm. Så er Flytteboksen den rette at kontakte. Flytteboksen har i dag boxe i Broager og Bolderslev. Vi er i dag Sønderjyllands største udbyder af udlejningsboxe med over 400 boxe. Vi har boxe i alle størrelser fra 6m3 til 50 m3 fortæller direktør Hans Tjørnelund.

IHS

 • Fællesskab – Kompetencer – Oplevelser
  På Idrætshøjskolen Sønderborg slår vi dørene op, for mange grene af fælleskabet. Vi tilbyder højskoleophold, ugekurser, events, udlejning, teambuilding, gymnasiebesøg og meget, meget mere.
  På IHS har vi fokus på personlig udvikling, oplevelser, fordybelse, udfordringer og fællesskab. Prøv kræfter med et væld af 
  idræts- og sportsgrene, i vores hjemlige og inspirerende højskolemiljø. Nyd vores smukke omgivelser og alle vores faciliteter.

Unge på Toppen

Unge på toppen er et projekt som hjælper unge på kontant- eller uddannelseshjælp videre i tilværelsen. Projektet har kørt i sin nuværende form og konstruktion siden 2017 i Aabenraa Kommune. Sønderborg Kommune er hoppet med på projektet i 2021. Projekterne bliver gennemført i et samarbejde mellem lokale virksomheder og Jobcentrene i Aabenraa og Sønderborg Kommune.

Beka Auto

Kvalitet, tryghed, tillid og ikke mindst tilfredse kunder er de nøgleord, der driver virksomheden.

Hos Beka Auto er kunden i højsæde. At få ny bil skal være en fuldendt oplevelse fra start til slut. Derfor bruger vi mange ressourcer på, at alle vore biler fremstår perfekte såvel kosmetisk som teknisk. Alle vore biler gennemgår en grundig klargøring på eget værksted inden levering.