Velkommen til Dybbøl Badminton

På disse sider finder du nyttig information om vores klub.

Bl.a. kan du læse mere om hvem vi er og hvor vi holder til, finde træningstider for vores forskellige hold, komme i kontakt med bestyrelsen eller vores mange trænere.
Du kan også finde links til stævner- og turneringsresultater, information om kommende arrangementer, læse nyheder og ikke mindst se billeder fra nogle af de mange stævner og arrangementer vi deltager i - vi bestræber os på altid at være opdateret.

I Dybbøl Badminton har vi - udover den daglige træning for ungdom og seniorer - også Familiebadminton, Miniton m.m. - se mere info længere nede på siden.

Ønsker du at læse vores privatlivspolitik kan du klikke HER

 

God fornøjelse - vi ses i hallen !

Ny i Badminton?

Her kan du se hvilket hold du Kan starte på og hvilke dag de træner

Årgang               Hold                    Træningstid                                                                                           

2015

2013

Miniton

Onsdag 16.30 – 17.30

2012

2011

U9

Fredag 15.00 - 16.00

2010

2009

U11

Mandag 16.30 – 17.30

Onsdag  15.30 – 16.30

2008

2007

U13

Mandag 15.30 – 16.30

Onsdag  19.00 – 20.00

2006

2005

U15

Onsdag  19.00 – 20.00

Fredag   16.30 – 18.00

 

Du er velkommen til at komme og prøve Badminton. Klubben har ketsjer i kan låne, så i har mulighed for at prøve det af inden i selv skal ud og købe noget.

Er du i tvivl om hvilket hold du passer ind på er du velkommen til at kontakte mig. 

Dybbøl Badminton

Kenn Korsager

25513368

Træningstider ungdom

I Dybbøl Badminton har vi ikke rene årgangshold, men blander lidt både efter niveau og engagement. Dette også på skift henover ugen. Derfor er det heller ikke helt let at informere om træningstider. 

 

Overvejer du at melde dig ind i klubben, er du derfor altid velkommen til at kontakte ungdomsformand Kenn Korsager på telefon 25513368 for yderligere information.

 

Fokusstævner

Vi har i Dybbøl Badminton en målsætning om at alle ungdomsspillere kommer ud at spille stævne – det er trods alt der hvor ugens ”slid” skal stå sin prøve. 

Målet er at mange spillere fra klubben kommer afsted til det samme stævne, så de ”gamle” spillere kan hjælpe de nye godt i gang. Dette fælleskab er med til at grundlægge venskaber rundt om i hallerne som skal bruges hele badmintonlivet igennem.

Derfor har vi gennem de sidste sæsoner haft det vi kalder ”FOKUSSTÆVNER” – og hvad betyder det så:

  • Klubben udvælger en række stævner som fokusstævner
  • Du tilmelder via klubbens hjemmeside/indbydelse.
  • Klubben sørger for tilmelding til stævnet
  • Klubben giver et tilskud til stævnet så du får et reduceret tilmeldingsgebyr.

Vil du mere en 2 gange træning?

 

I denne sæson har Dybbøl Badminton skruet en del op for ambitonsniveauet for ungdomsbadminton. Vi har valgt at ansætte en træner, Anders,  som skal stå for den røde tråd i alle træningerne. 

Samtidig har Dybbøl i samarbejde med 9 andre klubber i det sydøstlige sønderjylland valgt at udvide BSA samarbejdet, som nu har kørt i 10 år. Det betyder at de bedste spillere i vores område nu får mulighed for at mødes 2 gange om ugen til en højintensiv træning. For at styrke kvaliteten vil der være 2 trænere til stede, så de får mulighed for at komme omkring den enkelte spiller. 

Fredagstræningen er i år blevet kogt helt ind til 10-12 spillere pr. træning. Her vil der blive fokuseret på optimal træning for den enkelte spiller. Der vil bl.a. være fokus på egen indsats i træningerne og hvordan man får det bedste udbytte af en træning. 

Ud over tilbuddene i Dybbøl Badminton er der også et tilbud fra Sønderborg Talent Akademi (STA) som kører et forløb for de unge spillere som ønsker individuel træning, vejledning og tysisk træning.