Årets første kamp i Jyllandsserien

14. september 2014 22:04 , af Peter Andreasen

Så kom vi i gang – den gamle garde krydret med lidt ungt – første kamp i Jyllandsserien/Kredsserien. Med en gennemsnitsalder på den gode side 40 (Mathias og Kasper trækker lidt ned..) må vi bejle til en plads i Guinness Book of Record.

Udlægget var et rigtig lokalopgør – modstanderen var Broager/Blans – hvor de fleste af os tidligere i karrieren slog vores folder, så der var lagt op til fight, spændende kampe og god lir :-)

Grundet en eller anden tilfældig håndbold kamp i Skansen var kampen henlagt til Kløvermarken, så alle ingredienser for en kamp af nostalgiske dimensioner var til stede. Kampens vigtighed samt lokalopgør ånden havde trukket en hel del folk i hallen – ca. 100 – og det gav en super stemning.

Ganske kort om selve kampen – vi tabte 11-2 – og vinderen har altid ret! MEN redaktionen vil til evighed hævde at resultatet ikke giver det fulde billede. Med 2 mand nede – en af hvert køn (i øvrigt grundet rigtig dårlig form hos begge… :-)) blev det rigtig svært, og en 5-6 sejre havde nok givet et mere sigende resultat.

Næste hjemmekamp er fredag den 3. oktober – inden da har vi været i Haderslev den 20. oktober

Tak til alle som var i hallen – håber I vil følge os igennem hele sæsonen – vi får brug for det!