Absolut godkendt opstarts weekend :)

6. oktober 2013 20:24 , af Peter Andreasen

Siden siden før sommerferien har vi alle i Dybbøl Badminton kunnet glæde os – og se frem til vores første rigtige opstartsweekend: En kombination af en masse badminton, sjov og socialt samvær!

Efter en god nats søvn i egen seng  – ikke at et underlag og egen dyne i et idrætshal sammen med 55 dejlige badmintonbørn og –trænere ikke er fantastisk, men alligevel… :) - tror jeg at vi kan konstatere at det var 24 ganske vellykkede timer vi fik sammen på Sundeved Efterskole. 

Fredag eftermiddag mødtes ”de store” i Dybbøl Hallen og ”de yngste” i Sundeved – klar til første træningspas og fulde af forventning til hvordan de næste 24 timer nu skulle forløbe. Efter veloverstået træning var det dejligt at se mange forældre bakke op om kørsel til Sundeved – tak for det – således at vi alle omkring kl. 18 kunne mødes og få indkvarteret og klargjort til første måltid. 

Da det nu var på en efterskole, hvor der naturligvis er nødt til at være regler for hvordan man spiser, opfører sig ved bordene, rydder af osv., og vi har en dygtig efterskolelære blandt os, var første indslag i spisesalen en ”lektion” i hvordan sådan noget nu foregår J Dejlig mad og hygge ved bordene blev afløst af henholdsvis et nyt træningspas (hvilket faktisk var en lille holdturnering) samt brug af springsalen indtil kl. ca. 22. Selvom badminton var i højsædet må vi også konstatere at de ca. 60 min alle havde i trampoliner, Air tracks, spring grav osv. Var helt fantastisk og bragte både smil og latter på alles læber – en super måde at slutte første dag af på!

De sidste sluttede på banerne kl. ca 22 og røg derfra direkte i ”posen”, så derfor er sådan en weekend også duften af sure sokker og svedige trøjer :) Allerede kl. 7.00 lørdag morgen var de første klar til at slå de første slag – men den organiserede træning var dog først kl. 08.30 efter morgenmaden.

Formiddagen indeholdt 2 træningspas for begge hold og efter pizzasnegle, sandwich og ”rest” lasagne sluttede vi af med en lille turnering samt et tur udenfor i det god vejr. Klokken nærmere sig nu 15.30 og de første forældre begyndte at indfinde sig – ALLE de store blev sendt i bad inden de fik lov at tage hjem.. ,hvilket var til stor fornøjelse for alles næser :)

Efter det obligatoriske holdbillede blev der hilst af og pakket sammen – 24 sjove og aktive, kort sagt FANTASTISKE timer var overstået og vi kunne alle drage mod Dybbøl og omegn, trætte men med en rigtig god oplevelse rigere.

 

Tak til alle børn og trænere for en rigtig god weekend!