Afslutning og sommertræning!

7. april 2015 18:47 , af Peter Andreasen

En lang og fantastisk sæson går mod de sidste stævner - individuelt såvel som for hold - og igen er Dybbøl Badminton vældig godt repræsenteret. Den kommende weekend har vi 28 mand med til SE Open på Sundeved Efterskole og weekenden efter er U15 til LM Hold samtidig med at vores helt suveræne U11 årgang til Danmarksmesterskaberne for Hold - blandt de bedste i hele landet!

Næste onsdag den 15. april er der afslutning i hallen - se også særskilt invitation - møde op, også gerne forældre så vi får mulighed for også at fortællle lidt om den kommende sæson.

Fredag den 17. april starter så sommertræning, og her er det VIGTIGT at du får dig tilmeldt så vi kan se hvor mange tider vi skal bruge. Sidste sæson var vi omkring 50 ungdomsspillere til sommertræning, så vi forventer igen at se rigtig mange. Har du ved en fejl kommet til at slette den udsendt invivation så skriv lige retur på denne info.

HUSK sommertræningen i år også er for seniorspillere med dejlig naturløb sammen med Frank :)

I ligehed med de foregående år bliver der igen Opstartsweekend - følg med på vores facebook side eller her på hjemmesiden omkring dato og sted.

Forløbig tak til alle for en forrygende første del af sæsonen 2014/2015!

 

 

Så nærmer vi os den tid på sæsonen hvor vi går fra den normale vinterplan til en SOMMERTRÆNINGSPLAN