De ældre på tur til Viby

16. november 2014 21:36 , af Peter Andreasen

Lørdag morgen kl. 08.15 var der afgang fra Dybbøl og omegn - destinationen var Viby Badminton Klub (Århus) og Jyllandsseriens 5. kamp i årets tunering.

De første 4 kampe er jo som bekendt gået med at indhente en hel del erfaring - trods de adskillige 100 års samlet erfaring.... :) men humøret var højt og der var varm kaffe på kanden. Viby blev nået og vi kunne "indtage" de fantastiske omgivelser som det nu bliver når en klub har egen badmintonhal med dertil hørende cafeteria og omklædningsrum med sauna. Herudover en rigtig god stemning med fuld gang på alle 6 baner - udover vores kamp også deres 5.!!!!! hold var i kamp.

Førte runde med 2 gange mix og 2 gange damesingle var lidt en pose blandede bolsjer - ikke en finger på indsatsen og indstillingen, men nogle gange bliver modstanden bare for stor. 3. sæt til Perille V og lige ved og næsten til 2. mix (Casper og Pernille L) var dog det tætteste på vi kom her. Nede 4-0 blev "drengene" - de 2 gamle Henrik P og Peter og de 2 unge (begge under 40 :)) Balle og Mathias - kastet i kamp. 1. og 2. singlen - Balle og skribenten - klarede sig igennem med 2 sejre men både HP i 3. og holdets "Benjamin"=Mathias gjorde begge en god figur!

3. runde med damedoubler og 4. runde med herredoublerne var igen lidt blandet - med en enkelt sejr i 1. HD og dermed et nederlag på 10-3.

Stemningen var god, moralen ligeså og den efterfølgende kolde julepils blev nydt i fint humør på vejen sydover.

HUSK næse hjemmekamp er fredag den 5. december kl. 18.00 i Dybbøl Hallen - VI HÅBER PÅ RIGTIG GOD OPBAKNING :)