Første hold turneringsrunde, d. 15/11 - 2014

24. november 2014 22:26 , af Bjarne Lausten

Så kom vi også igang med holdturneringen. Første runde var Lørdag d. 15/11, og sikke en fantastisk start. Stort set alle hold kom igennem med en sejr - flere endda med 2 :-). Husk du altid kan se stillingen via direkte link på forsiden af vores hjemmeside.

Her følger korte beretninger fra de fleste af vores holdledere:

U11 A+B holdet består af Jacob, Emil, Rasmus, Anders og Lasse og alle var klar til kampen. Første kamp var mod Bov, og vi lagde stærkt ud med at vinde de første 2 singler i sikker stil. Herefter kom vi under pres, da de 2 næste singler og den første double alle blev tabt i meget tætte kampe. Så var der pres på 2. herredouble som skulle vindes. Det klarede Emil og Rasmus flot, og så var vi klar til Golden sæt. Jacob og Emil tog den på rutinen og vandt sikkert golden sæt 21-7. Dermed var årets første sejr i hus.
I den anden kamp skulle vi spille mod Harreslev-Kobbermølle. Og nu var alle spillere kommet op i omdrejninger. Her var der ingen tvivl om udfaldet. Vi vandt alle 6 kampe, forholdsvist sikkert alle kampe i 2 sæt. Skrevet af Henrik Paulsen.

U11 C Dybbøl 2. Alle 5 spillere, Sune, Frederik, Cecilie, Maria og Louise mødte op med godt humør. Under opvarmning var der både løb, englehop, armsving og høje knæløft, så alle spillere var godt varme ved spil start. Første holdkamp mod Vojens var aflyst, så spillet startede mod Hellevad og en to tre så var der 4 baner igang :) og kampen endte med sejr.  Anden Kamp var mod Dybbøl 3, hvilket fik alle spiller til at yde deres bedste og der blev kæmpet til det sidste. Kampen skulle afgøres i Golden set som blev vundet af Dybbøl 2. Flot kæmpet alle sammen. Glæder os til næste hold runde. Skrevet af Kis Liljegren

U13C. Efter en lidt forsigtig start på dagen (spillerne skulle lige se hinanden lidt an – kendt ikke alle hinanden i forvejen), fik spillerne varmet op, og var klar til kamp. Enkelte lidt for klar hvilket førte til for mange uprovokerede fejl først i kampene, fordi man gerne ville vinde kampene hurtigt. Men det kom der styr på, ligesom de nye doublekonstellationer også hurtigt fandt sammen og spillede som et hold. Resultatet blev 6 sejre i begge kampe (altså 6-0, 6-0 til Dybbøl), så en god start på turneringen for U13 C. Skrevet af Mads Pinnerup

U15C. Alle har spillede godt og godt humør. U 15C spillede i Bolderslev det meste af lørdagen og kom derfra med 8 point for 3 holdkampe, hvor af det ene blev vundet i golden sæt. Skrevet af Pernille Veng

U15B holdet var en tur i Tønder hvor der skulle spilles mod Løgum & Harreslev Kobbermølle.
Hele vores U15B hold består af spillere som alle er 1. års U15 og tilmed for de flestes vedkommende relativt nye i B-rækken, så generelt byder det meste af sæsonen på relativt hård modstand. Den første kamp mod Løgum taber vi med 5-1 men er dog med i alle kampe. Winnie står for den enlige sejer i 4. single, mens Mikkel & Andreas er meget tæt på at vinde første double.
Den næste kamp er mod Harreslev Kobbermølle. Jeg har nørdet lidt på badmintonpeople efterfølgende og fundet frem til at deres 1. single)dreng)  ligger i toppen af A-rækken, deres 2. single er en pige der er mesterrækkespiller, deres 3 single er også en pige som spiller i A-rækken og endelig har de en B-spiller i 4. single. Det siger sig selv at den sportslige værdi af dette opgør var til at overskue. Vi taber holdkampen 6-0. Men vore spillere tog det med godt humør og vi er klar til nye udfordringer. Skrevet af Frank Hansen.

Mvh

Bjarne