Glædelig jul :)

23. december 2016 17:59 , af Peter Andreasen

Kære Dybbøl Badminton

Så nåede vi halvvejs igennem sæsonen – og endnu en halvsæson med fuld gang i aktiviteterne for både store og små i Dybbøl Badminton.

På senior siden har vi for første gang en ”rigtig” træner koblet på, og det har vist sig at være en rigtig god ide at få den unge August Ottesen til at stå for træningen torsdag aften. Der er fuldt hus og rigtig mange unge spillere, så såvel spillemæssigt som socialt har alle rigtig meget ud af det setup vi har fået lavet her. På holdsiden har det betydet at vi har et ekstra senior hold med, således der er Kredsserie (Jyllandsserien) samt 2 hold der repræsentere klubben. Herfra skal lyde en stor tak til August for indsatsen indtil nu.

På motionssiden (baneudlejning) er der ligeledes fuldt hus – imens vores mandags motion holder skansen og fortsætter i samme sikre spor som tidligere sæsoner. Det kunne være rigtig spændende hvis vi næste sæson kunne få startet noget ”Flexi -fjer” op – et hold hvor man spiller for at få noget motion og fællesskab, men ikke spiller med de samme hver gang – så motionsbadminton som fællestræning.

Mandag formiddag fra 10-12 har vi sammen med Svend forsøgt med Formiddagsfjerbold – hidtil uden den helt store succes, men vi holder fast og håber at I alle vil være med til at sprede budskabet om muligheden for fjerbold om formiddagen!

Vi har på ungdomssiden fortsat med at holde store fokus på at der skal være gode muligheder for træning, stævner og arrangementer for alle spillere – både de som har spillet mange år samt alle vores nye medlemmer. Det betyder også at Dybbøl Badminton er en klub der er repræsenteret talrigt og ved mange stævner rundt om i landet – lidt sjovt at tænke på at for 3-4 år siden foregik alt vores stævnedeltagelse i det sønderjyske, mens det i dag er rigtig meget rundt om i landet. Det betyder også at vi er en klub der bliver lagt mærke til og ikke mindst det at vi har fået vores første Elite række spiller (Jakob Veng) samt Rasmus Kiebitz udtaget til U13 Landsholdssamlingen gør at navnet ”Dybbøl Badminton” er velkendt rundt omkring.

Sæsonen har allerede budt på Opstartsweekend på IHS, ungdomsholdturnering, juleafslutning, pigetræning og meget mere – ikke at forglemme sidste weekend hvor Fleggaard Open løb af stablen med mere end 300 deltagere og næstene 600 kampe!

Der kunne berettes om meget mere for de første 5 måneder – men i stedet vil jeg meget gerne opfordre til at I alle benytter jer af vores facebook side – og del gerne med venner og familie så vi får spredt budskabet om Dybbøl Badminton til så mange som muligt :)

Til sidst vil jeg gerne takke alle Jer der gør en kæmpe indsats for at få vores fantastiske klub til at fungere - I gør en kæmpe forskel for rigtig mange !

På vegne af hele bestyrelsen ønskes I alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende 2017!

Venlig hilsen

Peter Andreasen