Lidt fjernyt i sommervarmen

15. juni 2014 01:09 , af Denis Lausten

Hej alle i sommervarmen

Jeg vil gerne give en stor tak til Ina og Torben Virkus for det store arbejde de har lavet i forbindelse med salg af lodder.

Også en stor tak til alle dem som har hjulpet med at få solgt lodder - det gør jo at vi som klub kan gøre det endnu mere attraktivt for vores unger.

Når sæsonnen starter igen til August vil der blive overrakt præmier til de 3 der har solgt flest lodder. Jeg kan allerede nu røbe at vinderen har solgt 100 lodder ud af i alt 900 solgte lodder. Det har alt i alt givet knap 8.000,- kr. til klubben - FANTASTISK.

Vi overvejer at indføre differentieret kontingent fra næste sæson. Det er jo ikke alle der har tid og lyst til at deltage eksempelvis i lodsalg og det har vi selvfølgelig fuld forståelse for. Som klub har vi dog brug for mange frivillige hænder (ud over vores egne) til at holde god aktivitet til en rimelig pris.

I øvrigt har klubben investeret i nyt fugtskab (DOG har sponsoreret - stor tak for det) - vi har fået lavet en boldaftale med RSL (den bedste bold) - vi har investeret i vægtveste og nye "stand alone" net - vi har Nils Ole afsted på super trænerkursus - Svend har nu fået alle de nye net til at virke - de "voksne" er rykket op i Jyllandsserien -  vi har rimeligvis tider og trænere på plads til næste sæson - så alt i alt "it så ringgg enddaaa" :-)

På baggrund af at vi blev årets klub i Sønderjylland (2013/2014) får alle ungdomsspillere i den kommende sæson en "kermit-grøn" T-shirt - så har i også lidt at glæde jer til ;-) når i kommer til august igen.

God sommer til alle - og fortsat god træning til de ivrige sommerspillere

Med sportslig hilsen

Denis Lausten, DIU Badminton