Lige ved og næsten..

21. september 2014 21:17 , af Peter Andreasen

”Lige ved og næsten” bringer sjældent point på kontoen – således også erfaret af gårdsdagens Jyllandsserie hold i kampen mod Haderslev– som endnu engang kunne stille med et vældig rutineret hold :)

Til gårsdagens kamp var der endnu en yngre model som debutant – Caroline – og hun gjorde en fin figur og fik høstet god erfaring som vil være super brugbar i de kommende udfordringer! Klø videre Caroline så skal det nok komme.

Kampens forløb gav en enkelt sejr i 2. mix ved Pernille og Henrik P – ganske fornuftig 3 sæts sejr hvor fight og god mixforståelse fra damens side gjorde det nemmere at få sejren i hus – Henrik har viljen og skal nok få lært det lille mixspil en dag :)

Anden runde gav sejre i 1. og 2. herresingle – Balle i 2 sæt og skribenten i 3. sæt – godt at se Balle nu også er i gang! Mathias i 3. fik igen høstet god erfaring og der må snart være både sæt og kamp i vente fra den unge mand. Dennis var tæt på, og havde en skade i ryggen ikke meldt sin ankomst, ville der ganske sikkert have været en debut sejr – den kommer næste gang.

De 2 damedoubler var lidt en pose blandet bolsjer – fra de rigtig søde til de lidt stærke – 1. doublen med alt rutinen havde på en medvindsdag vundet – men forhåbentlig kommer det næste gang hjemme mod Kolding.

Inden de 3 doubler var stillingen således 7-3 til hjemmeholdet, og således var de 2 sejre i 1. og 2. herredouble desværre kun et lille plaster på såret.

Alt i alt en kamp hvor der var muligheder og som viste at holdet godt kan være med men også en kamp der viste at skal der point på kontoen kræver det at alle mand rammer dagen – det kommer J

Vi glæder os til at se dig når vi hjemme den 3. oktober kl. 19 spiller mod Kolding!