Ny i Dybbøl Badminton - eller blot til stævner

15. november 2015 19:52 , af Peter Andreasen

Kære Badmintonspiller!

I Dybbøl Badminton har vi stor fokus på at alle, uanset hvor længe man har spillet, får så mange gode oplevelser som muligt. Rigtig mange af vores ungdomsspillere er meget aktive til stævner, træninger og lejre. Det kunne vi også rigtig godt tænke os du blev :)

Som ny spiller, eller en der har spillet nogle år men ikke rigtig fået prøvet stævner af, kan det være "lidt af en mundfuld" at komme igang. I modsætning til fx. fodbold og håndbold, skal man i badminton vænne sig til selv at tilmelde sig stævner, holdtunering mv.(selvom vi forsøger at hjælpe godt på vej). Badminton stævner er tit lidt uforusigelige - man har ofte et ca. tidspunkt at starte på, men sluttidspunktet kan variere rigtig meget, der er ingen dommer (dog ofte en tæller), man kan være mange eller få afsted fra klubben osv. osv.

Nu vil vi godt forsøge at gøre noget ekstra for at få dig til at få prøvet stævner af. Første mulighed er vores eget stævne - den 12-13 December i Skansen - det kan ikke være nemmere da det er tæt på, alle trænere er i hallen til at hjælpe, og der bliver masser andre aktiviteter. Skriv til Peter via denne email, så får jeg dig tilmeldt (hvis du ikke allerede er med)

Hvis du synes du godt vil prøve med et Begynder stævne, så holder vi samme weekend - søndag den 13. december 9 - ca. 12 - sådan et stævne sammen med de øvrige klubber i området - mere omkring denne mulighed i løbet af den kommende uge.

Efter jul er der flere Begynderstævner - og andre stævner - i lokal området. Når jeg kender tid og sted skriver jeg lige igen :)

Til sidst lige en spændende mulighed til dig som forældre: Lørdag den 19. december afholder vi et "Introduktion til Badminton" for alle interesserede forældre - her vil vi forsøge at komme så godt omkring det at spille denne fantastiske sport.

Hvis der skulle opstå - eller allerede være - spørgsmål så hold dig ikke tilbage - skriv eller ring til mig!

Hilsen

Peter

Dybbøl Badminton