Oprykning til Jyllandsserien

6. marts 2014 13:40 , af Denis Lausten

ET MÅL BLEV SAT - ET MÅL BLEV NÅET
 
For 2 år siden satte Dybbøl Badminton sig et mål. Vi ville i Jyllandsserien med 2 hurtige oprykninger og genskabe de gamle badminton-dyder i Dybbøl og Sønderborg-området.
 
Om målet var realistisk vidste vi ikke på daværende tidspunkt. Onsdag den 5. marts 2014 klokken 21.04 blev det en realitet, og champagnepropperne kunne springe!!! Kolding blev sendt hjem med en "snitte" på 8-0 fra den gamle Dybbølhal - Dybbøl Badminton er atter at finde i "det fineste selskab" og er Sønderborg-egnens højst placerede badmintonklub...
 
Ikke siden starten af 1990'erne er der blevet spillet badminton på så højt plan i Dybbøl Hallen. Nu er vi der igen og spillermaterialet til og forblive i Jyllandsserien og måske endda avancere er bestemt til stede.
 
Den nok ældste oprykning
De fleste spillere på førsteholdstruppen har lidt mere livserfaring end gennemsnittet af badminton-Danmark og gårsdagens oprykning kan derfor nok betragtes som den ældste oprykning til Jyllandsserien i historien. Gennemsnitsalderen på holdet er lige over 40 år... Dog skal der nævnes at klubben har flere helt unge og meget talenterede spillere på vej, der seriøst banker på til at spille med i førsteholdstruppen til næste sæson, så vi forventer at aldersgennemsnittet bliver sat betragteligt ned...
 
Dybbøl Badminton har en meget stor ungdomsafdeling og tæller 110 medlemmer. Medlemstallet er stadig stigende, men der er selvfølgelig altid plads til flere... Klubben er derfor omdrejningspunkt for mange børn og unge, der mødes på kryds og tværs og mærker den sociale glæde ved at dyrke badminton.

Se billeder her

Skrevet af Thomas Jensen