Så er det nu - mulighed for masser af badminton

12. november 2015 20:57 , af Peter Andreasen

Vi har fået mulighed for at bruge hallen ALLE torsdage fra kl. 17.00-18.30 - og da vi er sikre på mange af Jer har lyst til mere fjerbold har vi følgende tilbud:

Tag din familie, nabo, kollega eller den du kunne tænke at udfordre i en gang badminton med i hallen. Tilmelding gælder kun for EN torsdag ad gangen - og I kan tilmelde Jer alle de torsdage i har lyst til. Man behøver ikke være medlem for at kunne deltage, kun at melde til for de gange man ønsker at spille. Vi har valgt at sætte begrænsning på, således der hver gang kun er 5 + naboen, familien, vennerne osv. der kan tilmelde sig - og I kan så komme ialt 4 pr. tilmelding. Prisen er 50 kr. pr. tilmelding - så hvis I kommer 4 personer er det 12,5 kr. pr. person - det er da værd at løbe efter :)

De 5 + deres følge kan så vælge at spille mod hinanden på tværs eller blot spille med dem man nu er sammen med. Man medbringer selv bolde (kan købes via klubben) og ved tilmelding skal man også melde om man ønsker at deltage i fælles spisning (40 kr. voksne og 30 for børn unden 12).

Håber rigtig mange af Jer er med på endnu et spændende tiltag fra Dybbøl Badminton !