Starup Julecup - 27/12-2013

1. januar 2014 14:13 , af Denis Lausten

Så var vi et smut i Haderslev og vise vores faner.

Vi var godt repræsenteret - specielt i U9, U11og U13 rækkerne. Vi havde 3 kløvet Louise, Cecilie og Maria med i U11d rækken, hvor de alle 3 gjorde det fantastisk. De tog både 1., 2. og 3. pladsen i en række højere end de normalt spiller. I U9B Mix havde vi 3 par med som var helt jævnbyrdige. Det var Maria/Lasse, Rasmus/Louise, Frederik/Cecilie og de fik rigtig jævnbyrdige 3. sæts kampe hvor Maria og Lasse var dem med mest held i sprøjten den dag. Rasmus/Johan vandt over Frederik/Lasse i herredouble. I HS måtte Rasmus for en sjælden gangs skyld strække våben i finalen mod en god spiller fra Hørning. Dejligt at Dybbøl er så flot repræsenteret i U9 rækkken - det er der ikke mange der kan matche!I U11B rækken blev Emil og Jacob lidt mere presset end normalt - alligevel blev det til en finalesejr i double og en 2. og 3. plads i single - flot når man lige er rykket op. I U11D rækken fik Jonathan en flot sejr i herredouble og en 3. plads i single - det indbragte rigtig mange point til pointlisten.

I U13 D-rækken vandt Clara DS-rækken og Peter fik en flot 2. plads i HS.

I U13C havde vi Janus og Bendix med. Janus tabte til ham der også vandt over Bendix i finalen - super flot af Bendix at få en 2. plads i Starup - han er nu også tæt på at komme op i B-rækken.

Flere forældre havde sammen med os andre valgt at bruge den 27. december i Starup og det var som sædvanligt rigtigt hyggeligt omend en anelse langtrukken for nogle ;-)

Se billeder i billedarkivet.

 

X