Træner kabale på plads til sæson 2019/2020

20. januar 2019 17:32 , af Peter Andreasen

Selvom sæsonen 2018/2019 kun er godt halvvejs – og vi har igen haft en super sæson – er det som badmintonklub vigtig hele tiden også at kigge og planlægge fremad. Det gælder i forhold til rigtig mange parametre, ikke mindst på træner siden.

Derfor er det dejligt at vi allerede nu kan fortælle at vi har lavet en aftale med Anders Pontopidan om at han tilknyttes ca. 15 timer om ugen fra og med 1. august. Anders har været på besøg et par gange de sidste par måneder, og hans ambition om at bruge en stor del af sin tid på badminton kombineret med vores ønske om at få tilknyttet kompetent træner kapicitet i en deltids stilling gjorde valget let for begge parter. Anders vil bruge resten af sæsonen til at komme forbi nogle gange og ligeledes få noget sparring med Niels og Lennart. Med tilknytningen af Anders tror vi også på vi kan bringe senior og ungdom endnu tættere på hinanden når Jakob (vores senior træner) og Anders koordinerer både i forhold til træning og spillere.

Ganske kort så er Anders oprindeligt fra Sønderborg området, og har b.la. spillet i Broager, inden han for ca. 10 år siden drog til Århus og har studeret samt spillet og trænet badminton. Han afslutter læreruddannelsen til sommer og flytter derefter til Sønderborg.

Træner mæssigt betyder det at vi også næste sæson fortsætter med Lennart (i et lidt ændret trænings setup – mere om det senere), Nils vil fortsat være en vigtig del af vores trænings setup og har fået lyst til at bringe den næste generation frem. Lægger vi hertil at vi fortsætter med 2 x Pernille på vores U9 træning – og alt ovenstående stadig krydret med vores unge trænere – ser besætningen rigtig positiv ud – og vi glæder os allerede til sæsonen 2019/2020 😊

Vi vil hen over foråret informere mere om træningen næste sæson, men lad os først nyde den resterende del af denne sæson.

Velkommen til Anders og fortsat god sæson!