Trænerkabale på plads i Dybbøl Badminton!

27. marts 2016 19:51 , af Peter Andreasen

En vigtig og meget væsentlig del af at have en velfungerende badminton klub er at få skabt det rigtige træningsmiljø – altså et sted hvor man har det sjovt, tager ansvar, bliver en bedre badmintonspiller og har muligheden for at dyrke kammeratskabet.

I Dybbøl Badminton har vi fra dag 1 lagt vægt på det ”rigtige træningsmiljø” og det har vi langt hen ad vejen fået skabt ved at have veluddannede trænere der uge efter uge møder op med stort engagement og fulde af energi – og det synes vi selv at være rigtig godt lykkedes med :)

Alle trænere har indtil denne sæson været ”egen avl” – trænere der har tilknytning til Dybbøl Badminton og føler et ejerskab for at få hver træning til at fungere optimalt. Vi har sendt vores unge mennesker på træner kurser, og dette kombineret med at vi var heldige at have rutinerede ”forældre trænere” er det gået rigtig godt.

Med det konstante fokus på trænerstaben, er det derfor glædeligt at vi allerede nu kan melde at trænerkabalen for sæsonen 2016/2017 er på plads!

For første gang har vi engageret en træner udefra, nemlig August Ottosen – en ung træner på 20 år, men allerede med ”noget i bagagen” indenfor trænerfaget. August bor i Tønder og skal træner vores bedste ung-seniorer/senior spillere torsdag aften. Vi tror på at med oprykning af nogle af vores ældste ungdomsspillere, at der kan blive skabt en rigtigt godt miljø omkring den træning – August kommer i hvert fald med en masse ideer og super energi – så herfra et stort velkommen til August i Dybbøl Badminton!

På ungdomssiden fortsætter vi med Sønderjyllands bedste besætning – nemlig med Nils(suppleret stærkt af Pernille L) og Michael (og hvis alt går vel suppleret af Kasper) for vores bedste spillere samt med Caroline, Frederik og Nanna for de næstbedste. Pernille Veng fortsætter den vigtige udvikling af vores U9 årgang (faktisk der hvor vores største fokus er da det er her ”fødekæden” sikres). Sidst men ikke mindst, satser vi stærkt på at Mette og Jesper fortsætter deres store indsats for at skabe fremtidens badmintonspillere ved Miniton. Dette trænerteam suppleret med en stor mængde hjælpetrænere gør at vi ser frem til næste sæson med stor spænding og det bedste trænerteam til dato i Dybbøl Badminton. 

Vi arbejder i øjeblikket med at få alle spillere fordelt på holdene således at alle inden sommerferien ved hvornår deres træningstider bliver. Princippet omkring at man ved nogle træninger ”er den bedste” og dermed skal være med til ”at lære fra sig” holder vi fast i – og med op til 4 ugentligt træninger for nogle (incl. BSA) er vi dog ret overbeviste om at der bliver rig mulighed for at blive udfordret til træningen.

Bestyrelsen føler sig overbevist om at vi med ovenstående går en meget spændende og udviklende sæson 2016/2017 imøde - så spred det glade budskab om at Dybbøl Badminton hvor der er muligheder for alle, uanset alder og niveau :)